2008. október 19., vasárnap

keresztelő képpel és hanggal

Először szépen leült mindenki a helyére. Még azok is, akik nem voltak hajlandóak szép ruhába öltözni, majd többször kifejtették, hogy nem akarnak énekelni. Kristóf végigpróbált több helyet, végül Dani kezében találta a legkényelmesebbnek a helyzetet. Ott aztán végigmérte az ünneplő társaságot.


Kristóf rettentően élvezte a keresztelést. Amíg a vizes rész tartott, tapicskolt a keresztelőmedence üveglapjára a lecsordogáló folyadékban,


majd az áldáskor lapozgatott egy kikészített könyvet.


Aztán következett az áldás, amin nagyon meghatódtunk, főleg mert a szöveg egy régi barátnőmtől származott.


Itt pedig már az egyik keresztanya kezében látható a kis ünnepelt.



Semmi sértődés, másról azért nem teszünk fel képet, mert viszonylag kevés sikeres felvétel készült. Bízunk benne, hogy a többi keresztszülővel még sok jó képre lesz lehetőség a közeljövőben.
Itt kell megsúgnom, hogy Tam szerzett egy dalt Kristófnak, de mert ő egy ilyen szégyellős fajta, meg nagyon szerény is, csak akkor adta oda a cédét, amikor a vendégek többsége már elment, így ezt nem hallhatta, csak egy egész szűk kör. De sebaj, a szám slágergyanús, így reméljük, a következő Megacsend koncerten már hallhatjuk mindenféle hangszerrel kísérve.

Nagyon örültünk az egész ünnepnek, szépen meg is hatódtam, meg minden. Köszönjük Mariannak a szertartásos meg prédikációs részt, Taméknak a tortát meg a dalt, Diának meg a két nagymamának a sütiket, Szilvinek a fotókat, a keresztszülőknek, hogy készek voltak szorosabbra fonni baráti kötelékeinket - vagy hogy is mondják az ilyet rendesen -, és természetesen mindenkinek, hogy ott volt és a kedves ajándékokat.

Mondtam is Daninak este, hogy egy ilyen keresztelő után kedvem támadt szülni még két gyereket. Aztán meggondoltam magam, de ez nem a keresztelőn múlt.

ps.: Egyébként nem volt véletlen a sok hiszti, Doresz ma reggelre lázasan ébredt. Tudtam én, hogy nem rosszaságból ilyen.

Nincsenek megjegyzések: