2008. október 17., péntek

8 hónapos múlt a héten

Nem feledkeztem el róla, de valahogy nem volt ihletem, és akkor épp újdonságokról sem nagyon tudtam volna beszámolni. Most viszont bőven!
Kristóf a héten valahogy feltűnés nélkül felcserélte a kúszást a négykézlábazásra, és a bizonytalan támaszkodó ülést viszonylag biztonságosra. Igaz, csak az etetőszékben használja ezt a tudását, van most fontosabb dolga egész nap: álldogál, és bútorokba kapaszkodva lépeget. Tényleg, akárhol van, azonnal feltornázza magát állásba.

Amúgy meg készül a keresztelőjére, a héten szinte kizárólag kenyéren és vízen élt. A kenyér izgi, mert jön a foga, és jól esik valamit rágcsálni, a víz meg azért izgi, mert meg lehet fogni két kézzel az ivópoharat. Az aggódó és rosszalló rokoni szíveket megnyugtatom, hogy azért főzeléket és anyatejet is fogyasztott természetesen.

Dúl egyébként a testvérháború, összevesznek és kibékülnek, verekszenek - mindketten teljesen egyenrangú félként vesznek részt a küzdelmekben, a múltkoriban épp Kristófot kellett lefejtenem Doreszről, mert épp harapdálni támadt kedve a nővérét.

Nincsenek megjegyzések: